Föredrag

Vi anordnar löpande föredrag med intressanta teman, både externt och runt om på våra olika kontor. Här hittar du mer information och har möjlighet att anmäla intresse att delta.

Aktuella Föredrag

 • Ny dataskyddslag och behandling av personuppgifter i arbetslivet

  2017-09-14 / Stockholm

  Den 14 september är du välkommen till ett nytt frukostseminarium på Delphi där vi redogör för nyheter inom området för dataskydd.

  Den 14 september är du välkommen till ett nytt frukostseminarium på Delphi där vi redogör för nyheter inom området för dataskydd.

  Denna gång fokuserar vi på förslaget till ny dataskyddslag och Artikel 29-gruppens vägledning för behandling av personuppgifter i arbetslivet. Den nya dataskyddslagen kommer att komplettera dataskyddsförordningens bestämmelser. Vi redogör för utredningens förslag och de praktiska konsekvenserna.

  Ett stort och viktigt område är behandling av personuppgifter inom arbetslivet. En omdiskuterad fråga är i vilken utsträckning som samtycke kan användas som rättslig grund. I Artikel-29-gruppens vägledning görs uttalanden som har betydelse för alla företag och organisationer.

  Seminariet leds av advokat Peter Nordbeck och associate Frida Solding.

  DATUM OCH TID:
  Torsdagen den 14 september 2017. Frukost och registrering från kl. 08.00, seminarium kl. 08.30-09.30.

  PLATS:
  Advokatfirman Delphi, Mäster Samuelsgatan 17, 111 84 Stockholm.

  ANMÄLAN:
  OSA senast 7 september via intresseanmälan nedan. Vi kommer ge besked om du fått plats på seminariet strax efter sista anmälningsdatum.

  Antalet platser är begränsat. Seminariet är kostnadsfritt, men om du är anmäld och får förhinder ber vi dig att avanmäla dig snarast möjligt.

  Till anmälan »

  KONTAKT:
  Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via advokatfirman.delphi@delphi.se

  Välkommen till Delphi!