Ryssland

Vår Rysslandsverksamhet är särskilt inriktad på svenska och utländska klienter med affärsprojekt i Östeuropa, Ryssland och OSS-länderna. Typiska uppdragsgivare är svenska, ryska och andra östeuropeiska industriföretag, banker, energibolag inom framförallt olje- och gassektorn, skogsbolag och investmentföretag.

Inom gruppen arbetar jurister med både svensk och rysk juristutbildning och goda språkkunskaper. Det bidrar till att en professionell och okomplicerad dialog kan föras med klienter och andra affärskontakter lokalt. Utöver det har vi tillgång till ett stort kontaktnät av lokala experter bestående av juridiska rådgivare, revisorer, investmentkonsulter och myndigheter. På så sätt kan vi alltid anpassa vårt erbjudande för varje enskilt projekt oavsett om detta avser investeringar, handelsfrågor eller skiljeförfaranden och andra typer av tvister.

quoteAdvokatfirman Delphi has increased in size and profitability. It has invested heavily in raising its profile and expanding its services with high-profile lateral hires and client wins.

- Legal 500

Våra specialister inom detta område

 Till alla våra medarbetare

Relaterat

    Föredrag